joi, 25 octombrie 2012

De ce persoanele care nu ne dau importanta ne atrag cel mai mult?

Chiar asa? Oare de ce?

Hai sa facem o cercetare impreuna!

De ce persoanele care nu ne dau importanta ne atrag cel mai tare? 

Ca sa putem raspunde, trebuie sa facem o raportare la trecut. Ce stim despre aceste cazuri? Ce spune istoria  vietii tale despre acest tip de situatii?
...........................................................................................................................

Ce putem extrage din aceste experiente? Ce invataturi deprinse ne pot ajuta sa intelegem mai bine situatia de fata?

Ce putem prezice ca se va intampla pe baza a ceea ce am invatat din trecut?

Ceea ce putem sti:

1- Raport fete-fete- atunci cand una se face ca pluoa, ca a batut vantul... etc. Dar cand e vorba de invidie, tine minte ca si ea trebuie sa se faca auzita, simtita, vazuta:). Draga mea, ,,poseta" pentru care esti invidiata se cheama personalitatea ta.

2-Raport fete-baieti
De ce suntem atrase de tipi care nu ne dau importanta?
      Pentru ca il preferam pe el, sa vedem ce ascunde. Parca e mai incitant sa nu stii cum e un om. Si,cum iti poti dori numai lucrurile pe care nu le ai, ti-l doresti pe el. Pentru ca iti trezeste interesul, sa-l cunosti, sa vezi ce fel de om e. DAR, asta nu te scuteste de responsabilitate si ochi deschisi. Faptul ca ,,nu te baga in seama" poate avea mai multe motive, peste care nu poti trece ca in gara si care te pot duce in directia nedorita.... Nu-ti pot da mai multe detalii aici si acum despre motivele pt care baietii nu ,,te baga in seama" si despre cum ar trebui sa vezi situiatia si sa reactionezi, dar pot pregati un material pe aceste subiecte, daca sunt cel putin 50 de fete care imi cer asta. Tin sa pregatesc acest material ( e gratiuit) pentru ca asta ar scuti mult din greseli si din ,,pierderea" persoanei de care esti indragostita. Si fac asta in acest fel, pentru ca lucrurile de care vom vorbi sunt intelese gresit de baieti. Iar ceea ce vrem noi sa facem este sa inlesnim comunicarea si  sa invatam sa profitam de oportunitatea pe care viata ne-a oferit-o.

Dar, in general, suntem atrasi de aceste persoane care nu ne dau importanta pentru ca nu s-a ivit ocazia fizica ca a-i vorbi, de a comunica, de a stabili un raport. Pentru ca ramane aura de mister. Dar oare, daca am sti misterul, ar mai fi la fel de incitant? Blaga spunea ca ca misterele nu trebuiesc omorate ( cunoscute), ci potentate. De aici incepe jocul atractiei. :) cea mai frumoasa parte, zic eu. Si ce daca nu stii ceea ce te intereseaza despre persoana in cauza? Tocmai asta e frumusetea. Tocmai asta face clipa unica. Hai sa iesim la cucerit fetelor! Misterul atrage. ..Si cand te gandesti la ,,micile" indrumatoare in intelegerea femeilor. ..

Si..facem noi ceva ca sa fim misterioase? hm. am incercat. Si? Si nu am avut niciun rezultat pozitiv. Misterul tau de femeie vine de la sine. In momentul in care incerci sa faci ceva pentru a fi misterioasa dai chics. Pentru ca nu mai iese nimic, nu mai e ceva original si natural si deterctorii masculini simt asta. Esti misterioasa, draga mea, daca traiesti clipa, faci numai ce-ti aduce placere si satisfactie si nu te opui naturii. Si daca imi ceri materialul :)

 3- Raport baieti-fete- va urma numai daca primesc 50 de cereri din partea fetelor.

Cum putem aplica ceea ce stim si am aflat?

                  Traind mereu in prezent si fiind centrate pe propria noastra persoana!!!


Traire fericita iti doresc,
Miruna

4 comentarii:

  1. Iti spun eu de ce, Miruna. Pentru ca de fapt baietilor de mici li se baga in cap de catre mami si buni ca baiatu tre sa respecte fata, sa ii acorde atentie, sa-i vorbeasca frumos si sa aiba per total o atitudine mai deschisa si placuta. Intentia lor e buna, doresc sa creasca un baiat galant si cu maniere, dar rezultatul in 90% din cazuri e...altul.

    Baiatul ajunge la pubertate, adolescenta si crede ca fata e ceva zeitate de o intelepciune incomensurabila, care trasnforma pamantul pe care calca in camp inflorit si transpira parfum de trandafiri. De aceea cand sunt binecuvantati de prezenta unei astfel de fapturi nu contenesc in a o asalta cu complimente si laude, in speranta desarta ca aceasta ii va baga in seama. Atitudinea lor se schimba brusc cand se lovesc inevitabil de refuz, printesa de neatins devine subit si de multe ori iremediabil, "curva", "fitoasa" sau "impresara".

    Eh, si uite-asa, revenind la subiect, voi fetele ajungeti destul de repede sa fiti satule de astfel de comportamente din partea masculilor feroce (desi orice cuvant de lauda din partea lor mai pune inevitabil un pai in stiva numita apreciere de sine). In momentu in care un specimen masculin reusit, capabil sa treaca peste superficiala perdea numita aspect fizic, nu va acorda atentia cu care sunteti subconstient invatate...se produce un soc. Va puneti intrebari, incercati sa aflati de ce nu sunteti bagate in seama, incercati sa iesiti in evidenta cumva, sa ii aratati ce meritati atentia.

    Deci din cauza asta simtiti atractie...pentru ca el e altfel, e diferit, stiti subconstient ca e diferit si va place, pentru ca sunteti satule de toti aia care va spun vorbe ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pou, ai dreptate cu ce spui. As vrea sa adaug o mica idee. Misterul intr-adevar are farmecul lui si atrage dar nu toti barbatii reactioneaza la fel. Sporirea misterului are mai mult succes la adolescenti decat la adulti. Adultii dupa ce au trecut prin viata, s-au lovit de mai multe ori de aceleasi tachinari, refuzuri si arogante, ajung sa simta o oarecare repulsie fata de tot ce isi doresc de la o femeie si nu pot obtine. Deci trebuie avut grija sa creati suficient mister pentru ca lucrurile sa fie interesante, dar nu atat de mult incat sa pierdeti interesul pe care ati reusit sa-l creati.

    Pentru a cuceri orice barbat mi se pare mult mai simplu ca o femeie sa incerce sa nu fie usuratica si sa discute deschis. O discutie clara si deschisa e mult mai eficienta pentru a starni interesul unui barbat.

    RăspundețiȘtergere